Jag får ofta höra att "Jag vet ingen som jobbar som du" och jag anar att det handlar om att jag alltid kombinerar mina många olika kunskaper och erfarenheter utifrån dig som jag träffar. Mitt fokus är ditt bästa.

Hälsa ska vara ett permanent bra kropps - och mentalt tillstånd. Allt annat är kroppens eller tankens sätt att uppmärksamma dig på att du behöver ta tag i något.

Smärta och trötthet är kroppens helt normala signaler på att du behöver ändra något; Kanske dricka vatten, vila, röra på dig, tänka annorlunda, börja eller sluta med något. Din fullt fungerande kropp pratar med dig. Om du lyssnar.
Problemet är att vi inte alltid gör det utan bara kör på. Kroppen försöker då med alla medel få dig att lyssna. Tills det inte går att ignorera längre. Så i den bästa av världar mår vi bra mest hela tiden. Om inte - lyssna. Gör annorlunda. Eller ta hjälp.

Här får du professionell och personlig assistens, speciellt för dig som vill jobba förebyggande, har skador eller problem som du kanske inte hittat rätt hjälp för att få ordning på. 

I såväl yoga som behandlingar arbetar jag med en kombination från mina olika kunskaper och alltid med fokus på helhet. Ibland är det mer fysiska behandlingar, ibland mer coachande utifrån kroppens tillstånd, och oftast en kombination.

HÄLSA

  • Yoga i grupp eller PT-yoga
  • Behandling mot smärta, obalanser eller skador
  • FaR - Fysisk aktivitet på Recept
Kontakta mig för mer info om tider och kursstarter.