Att vara i rätt sammanhang, med bra människor runt om, känna sig hel, energirik, och  leva livet på det sätt som är viktigt och rätt för dig är det som jag hjälper dig med. Enkelt beskrivet; Assistera dig att hitta de svar och lösningar som gör skillnad för dig just nu. Och tro mig. Oavsett om du är medveten om det eller inte; Du har alla svaren. Mitt jobb är att med min kompetens och erfarenhet leda dig dit.

Året var 2001 och det började med att jag behövde göra något annorlunda. Ordentligt. En vältajmad en kul grej i form av massageutbilding visade sig bli starten på mitt företagande. Inte visste jag då hur stor skillnad det skulle göra för mig, och vilken skillnad jag skulle få göra i mitt jobb. Rätt häftigt, det här lilla livet..

 Sen, i en underlig kombination av att nästan gå in i väggen, säga upp mig och släppa allt så öppnades en ny dörr och jag leddes rätt in i företagande och personal.  In på den väg som jag fortfarande hela tiden utvecklar  - ledarskap och hälsa.

Det gick fort att förstå att människors problem i kroppen i de allra flesta fall handlar om vad som pågår i huvudet, och i nervsystemet. Ingen regel utan undantag självklart. Insikten i  kombination med min nyfikenhet och min eviga iver att lära mer, ledde snart till stresshantering inom psykosyntes, akupunktur enligt TCM, kommunikation och coachande ledarskap/coaching med NLP, lärarutbildning i NLP, fördjupningskurser i samma ämne, DiSC och beteenden, yoga... och så lägger vi till diverse högskolestudier i medicin, ledarskap och kvalitetsteknik. Och massa annat skoj. Det kag gör mest idag är utbildning och coaching, enskilt och i grupp.

I min yrkesroll möter jag personer som har alla förutsättningar för att leva precis som de vill men ändå inte känner att allt är bra. Jag möter också dem som inte har mycket mer än tak över huvudet och mat på bordet, och alla däremellan.
Med den erfarenheten är en sak är solklar. När vi inte mår bra är problemet - och lösningen på samma plats - i oss själva, och valen vi gör. Det häftiga är att få vara en del av resan framåt, för dig, för en grupp eller för någon som plötligt hittar energi och riktning, och ljuset i ögonen kommer tillbaka. Det är häftigt.
 

Därför anlitar du mig

För att du vill ha professionellt och personligt bemötande med bästa resultat.

Jenny Eklund
Jenny Eklund

Vision

Göra skillnad. Bidra till bättre resultat för dig som väljer att anlita mig.

Värdegrund

Största respekt för dig som jag möter och din resa genom livet.

Mycket bra ledarskapsutbildning och coaching, Jenny fullkomligt strålar av värme och entusiasm, rekommenderas !
 

Jag klarade det! (från kund som nu är fri från fobi efter ett tillfälle)

Från mina kunder

Efter en timme hos Jenny är kroppen avspänd och tankarna klarare. Du får inte bara fantastisk behandling, utan möter också en person som är lyhörd, klok och hjälper dig att byta fokus. Att gå dit är en investering i dig själv
som alltid ger full utdelning.

Vill tacka dej såå mycket, du är en härligt och duktig människa! Jag har blivit så glad  när vi setts, du ger så mycket positiv energi.  Det har varit mycket  givande och bra med dina möten.